Time Management

Hieronder lees je wat The Organizing Company® voor jou kan betekenen bij het omgaan met tijd:

Tijd is kostbaar

In tegenstelling tot geld kun je tijd maar een keer besteden. Wanneer was de laatste keer dat je bewust stilstond om na te denken over hoe jij met jouw tijd omgaat? En belangrijker nog: hoe je je daarbij voelt?

Als jij je realiseert dat jij degene bent die beslist over jouw leven en dat je tijd beperkt is, worden jouw beslissingen belangrijker. 

Deelnemers

Ben je al deelnemer aan Time Blocking, klik dan op onderstaande knop om direct naar de online leeromgeving te gaan.

Deze klanten gingen je voor:

“Ik had het altijd druk, zowel zakelijk (eigen bedrijf, 65+ FTE-ers in progressieve groeifase) als privé (sociaal, sportief en jong gezin). Het gaf mij een beklemmend gevoel en besloot te gaan voor een stuk individuele coaching aangevuld met een online training.

Zo georganiseerd als ik al ben en er zelf op mijn bureau al nagenoeg geen papiertje meer te vinden is, gaf Marianne mij inzichten en handvatten om mijn werk en vooral organisatie anders te gaan inrichten. Na 6 weken werd mijn visie op de organisatie sterker met als doel de organisatieverandering sneller in te zetten. Ook heb ik focus aangebracht en werk ik doeltreffender.

Ik ben zo enthousiast dat ik deze ontwikkeling wil doorzetten en heb Marianne gevraagd mij de komende tijd te blijven ondersteunen.”
"Een succesvol coachtraject afgerond bij een van onze medewerkers. Marianne heeft een praktische aanpak, waardoor er in een relatief korte tijd veel resultaat is bereikt. Ik beveel haar van harte aan."