Boek: Geniet meer van minder

Vraag je je weleens af “is dit het nou” maar weet je niet precies wat je dan wél wilt? Droom je ervan om jouw leven een nieuwe draai te geven maar vind je het enorm spannend om een stap te zetten? Tijdens het lezen van dit praktische boek word je uitgedaagd jouw leven van de automatische piloot te halen.

Senior Professional Organizer Marianne Winter laat jou ontdekken hoe jij op een praktische manier kleine aanpassingen kunt doen waardoor het steeds duidelijker wordt waar jij blij van wordt. Die succeservaringen zullen jou inspireren steeds grotere keuzes te maken waarvan jouw ogen gaan stralen!

Geniet meer van minder is een praktisch boek dat gaat over het maken van bewuste keuzes over spullen, documenten en tijd. De schrijfster laat zien wat er in jouw hersenen gebeurt als je keuzes maakt en deelt ervaringen uit haar dagelijks leven. Daarnaast bevat het boek inspirerende quotes en heldere stappenplannen waarmee jij als lezer zelf aan de slag kunt gaan. Zo ervaar je direct meer rust en voldoening.

Over de auteur

Marianne Winter (1976) werkt sinds 2015 als professional organizer. Als oprichter en eigenaar van The Organizing Company® heeft ze honderden klanten begeleid bij het vereenvoudigen van hun dagelijks leven. Marianne is lid en oud-voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

Reserveer

Op 10 januari 2024 verschijnt het boek ‘Geniet meer van minder’ (206 pagina’s). De verkoopprijs is EUR 20 (inclusief 9% btw). Reserveer vandaag alvast jouw exemplaar en laat het voorzien van een persoonlijke inscriptie. Je ontvangt jouw boek dan op de lanceerdatum.

“Marianne is er in geslaagd om haar persoonlijkheid te leggen in een prachtig boek over organizen. Ze maakt ontastbare dingen tastbaar en praktisch op een unieke manier. Ze illustreert het organiseren van spullen, documenten en tijd met persoonlijke verhalen, waardoor je niet alleen een goed beeld van Marianne als persoon krijgt, maar ook vooral jezelf herkent.

Marianne laat zien dat het eigenlijk niet gaat om opruimen en organiseren. Opruimen is slechts een middel, de basis voor het maken van keuzes om je mooiste leven te kunnen leven. Een proces waar Marianne je in meeneemt door haar begrijpelijke onderbouwing en praktische handvatten. Je hebt na het lezen van dit boek direct zin om aan de slag te gaan”
“Vandaag de dag hebben we meer spullen, documenten en taken dan ooit tevoren, waardoor steeds meer mensen chaos en stress ervaren. Alles wat je bewaart vraagt tenslotte om tijd, aandacht en energie en hoe meer je bezit, hoe minder ruimte je overhoudt om simpelweg te zijn.

Merk jij ook dat je steeds minder vaak geniet van onverwachte, mooie momenten in het leven, die weinig of niets met bezit te maken hebben, omdat je teveel in huis en aan je hoofd hebt? Met dit fijne, overzichtelijke boek van professional organizer Marianne Winter als leidraad leer je stap voor stap ontspullen, ontstapelen én ontspannen. Daarbij voorziet Marianne je in elke fase steeds van handige tips en oefeningen, zodat je alles meteen kan toepassen en zelf de focus kan verleggen van ‘hebben’ naar ‘zijn’. Met als resultaat dat ook jij voortaan vaker in het hier en nu geluk kan proeven!”

FAQ

De boeken die ik lever worden specifiek voor jou gemaakt via print-on-demand: nadat een boek is besteld gaat de drukker aan de slag om het boek te printen en te verzenden. Het zijn dus maakproducten die niet op voorraad liggen en om die reden kunnen deze niet worden geretourneerd.

Het boek verschijnt op 10 januari 2024. Boeken die voor die datum besteld worden, worden op 10 januari 2024 verzonden. Bestellingen na die datum worden binnen vier tot vijf werkdagen op het gewenste adres afgeleverd. Gekochte boeken via de boekhandel worden binnen één dag uitgeleverd.

Bestel je 1 of 2 boeken tegelijk op hetzelfde adres, dan wordt jouw bestelling als brievenbuspakket verstuurd en hoef je dus niet thuis te blijven voor de aflevering. Als je meer dan 2 exemplaren bestelt, dan worden deze als pakketpost verzonden.