Over

Mijn naam is Marianne Winter (1976). Ik ben eigenaar van The Organizing Company® en auteur van het boek Geniet meer van minderAls senior professional organizer en RPO® heb ik honderden enthousiaste ondernemers en werknemers begeleid bij het maken van bewuste keuzes over tijd en ruimte. Dit doe ik in 1-op-1 begeleiding (live en via beeldbellen), online trajecten, groepstrainingen en als hbo-docent time management.

Samen met Jeroen woon ik in de Zaanstreek. Regelmatig stappen we op de mountainbike voor een mooie tocht door de natuur. We hebben allebei al jong geleerd dat ‘later’ niet vanzelfsprekend is, en vinden het dan ook belangrijk om nú zoveel mogelijk te genieten. Sinds 2015 werk ik als professional organizer en inspireer ik mijn klanten elk moment te koesteren.

Ik ben lid en oud-voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Ik houd van Jeroen, van goede gesprekken met vrienden en van de geur van vers brood (in volgorde van belangrijkheid natuurlijk). Twee woorden waarmee je mij kunt omschrijven zijn betrokken en enthousiast. Mijn volledige CV vind je op LinkedIn

Marianne

Graag denk ik in mogelijkheden. Door vragen te stellen en naar jou te luisteren, leef ik mij in jouw situatie in. Zo ontdek ik welke gewoontes jij hebt en hoe wij jouw werkplek en weekinvulling zo kunnen veranderen dat jij elke dag met een grote glimlach start én afrondt. Ik ben resultaatgericht en werk graag met klanten die in korte tijd veel vooruitgang willen boeken. 

Media

The Organizing Company® krijgt regelmatig aandacht in de media. De afgelopen jaren verschenen er artikelen in o.a. Het Financieele Dagblad,  Libelle, de Volkskrant, NH Radio en op NU.nl

Samenwerking

The Organizing Company® werkt nauw samen met andere professional organizers in binnen- en buitenland. Elk van hen met een eigen expertise. Zo is er altijd iemand die bij jou past en klaar staat om jou te helpen bij jouw uitdaging op het gebied van organisatie.

The Organizing Company® beschikt over de volgende kwalificaties

Enthousiast

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben, neem dan gerust contact op.