Welkom!

Voor een enthousiaste ondernemer als jij zitten er nooit genoeg uren in jouw dag. Je werkt elke dag enorm hard, maar het voelt alsof je nooit genoeg doet. The Organizing Company® laat jou ontdekken hoe het anders kan. Beter. Leuker!

Ben jij toe aan een nieuwe start? Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het aanbrengen van structuur en overzicht? Ik heb de oplossing! Samen bekijken we jouw werkwijze met een frisse blik en brengen we veranderingen aan. Zo bespaar jij wel 4 uur per week. Die waardevolle tijd kun jij besteden aan wat jij echt belangrijk vindt.

Oplossing

Als professional organiser begeleid ik je graag op een praktische en concrete manier bij het besparen en besteden van tijd. Hierdoor haal jij moeiteloos jouw doelen, ervaar je voldoening en kom je tot rust. Klinkt dat niet heerlijk!

0 +
Klanten
0
Klanttevredenheid
0
Jaar ervaring

“Graag laat ik jou ontdekken hoe jij tijd vrij kunt maken om NU te doen waar je een glimlach van krijgt, want ‘later’ is niet vanzelfsprekend.”

Marianne Winter

Resultaat

The Organizing Company® laat jou graag 4 uur per week besparen, zodat jij:

  • Voortaan overal op tijd komt;
  • Je fit voelt en elke nieuwe dag vol energie start;
  • Veel aandacht aan jouw dierbaren kunt besteden; 
  • Moeiteloos de doelen haalt die je met jouw bedrijf nastreeft;
  • Tijd over hebt om eindelijk te beginnen aan die ene hobby;
  • Thuiskomt in een huis dat rust uitstraalt;

Deze opdrachtgevers gingen je voor:

Kalender

The Organizing Company® organiseert regelmatig evenementen. Klik op de link voor meer informatie:

Het is ook mogelijk een training op maat te laten samenstellen over time management of e-mailbeheer, op een datum en locatie in onderling overleg. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ga ervoor!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het aanbrengen van structuur, ruimte en overzicht?

Klik op onderstaande knop om vrijblijvend contact op te nemen en te ontdekken wat The Organizing Company® voor jou kan betekenen.

The Organizing Company® is aangesloten bij: