Time Blocking

Vliegen de dagen voorbij en ben je aan het eind van de dag niet altijd toegekomen aan alles wat je vooraf van plan was? Lijkt het je geweldig als jij zelf weer grip hebt op jouw dagelijks leven (zowel op het werk als thuis)? Tijdens deze training ontdek jij hoe jij handiger met jouw tijd om kunt gaan.

Time Blocking is een methode die je kunt gebruiken in verschillende digitale agenda‘s: Apple Agenda, Google Calendar en Microsoft Outlook. Hiermee kun je wel 4 uur per week besparen!

Schrijf je in voor dit unieke traject en ontdek het proces om de held van jouw agenda te worden! Hierdoor ervaar je meer voldoening, meer focus en houd je meer tijd over voor dingen die er echt toe doen.

Na afloop

  • kun je snel de prioriteit van taken beoordelen;
  • ben je je bewust wanneer je uitstelgedrag vertoont en hoe je dit kunt voorkomen;
  • heb je praktische tips om de hoeveelheid taken te verminderen;
  • is jouw agenda gevuld met concrete en haalbare taken;
  • verlaag je de drempel om hiermee aan de slag te gaan;
  • heb je je eigen inspirerende dagindeling gemaakt.

Aanbod

Is jouw interesse gewekt en kun je niet wachten om aan de slag te gaan, klik dan op onderstaande knop voor meer informatie en de mogelijkheid snel te starten. 

FAQ

Time Management gaat inderdaad niet alleen op waar jij zelf invloed op hebt. Optimaal rendement van een veranderde aanpak van time management heb je wanneer je belangrijke zaken ook bespreekt met anderen. Dan bedoelen we bijvoorbeeld verwachtingsmanagement over het moment waarop iemand anders jou vragen kan stellen, of dat jouw uitleg voldoende duidelijk is wanneer je taken delegeert.

Ook het maken van afspraken in een (gezamenlijke) agenda is een mooi onderwerp om als team met elkaar te bespreken.

Je kunt Time Blocking natuurlijk ook samen met je collega’s volgen, zodat iedereen dezelfde informatie en uitgangspunten heeft. Informeer in dat geval naar de mogelijkheden voor een teamtraining Time Blocking.

Time Management is een algemene benaming voor het omgaan met tijd. Time Blocking is een methode om jouw tijd tastbaar te maken. Hierdoor krijg je een beter gevoel bij het omgaan met tijd. Het is dus een middel om beter te worden in time management.

De acht modules van Time Blocking bestrijken met elkaar het onderwerp time management in de volle breedte. Wanneer jouw uitdagingen niet op alle acht de invalshoeken liggen, is het natuurlijk prima om maar een deel van de modules te volgen. Het gaat erom dat jij uit de online training haalt wat voor jou resultaat oplevert; niet dat je ze allemaal kunt afvinken. Progress is better than perfection!

Wanneer de toegang tot de omgeving onbeperkt van duur zou zijn, is onze ervaring dat deelnemers minder prikkel voelen om ook echt met de materie aan de slag te gaan. Ze stellen dan uit om te kijken naar modules en halen zo geen rendement uit de beschikbare informatie.

Met een jaar toegang kozen we de gulden middenweg: het is beperkt genoeg om je te prikkelen ermee aan de slag te gaan, maar niet zo kort dat je je moet haasten, of onvoldoende tijd hebt om de combinatie van leren en toepassen te maken. Als jij als deelnemer langer gebruik wilt blijven maken van de online leeromgeving, dan kun je jouw deelname verlengen. Voor slechts 97 euro (exclusief btw) kun je jouw toegang tot de online leeromgeving telkens met 6 maanden verlengen.

Veel van de informatie leent zich niet voor een fysiek naslagwerk en zou gevoeliger zijn voor veroudering. Daarom hebben we gekozen voor een online omgeving. Wel bevat deze een aantal handige printables: documenten die je zelf digitaal kunt opslaan of naar wens kunt uitprinten.

Je ontvangt van ons geen certificaat. Het is onze ervaring dat veel mensen dergelijke certificaten niet gebruiken en dat ze nodeloos digitale ruimte innemen. Mocht het voor jou nodig zijn om een bewijs van deelname te krijgen, bijvoorbeeld in verband met het declareren van de kosten bij je werkgever, of om een andere reden, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Geen probleem! Stuur je bericht per e-mail naar marianne@theorganizingcompany.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.