PO Academy

Als professional organizer is het enorm belangrijk dat je ook achter de schermen jouw zaken op orde hebt. Als geen ander worden wij hierop beoordeeld. 

Er komt een hoop op je af wanneer je voor jezelf begint als professional organizer. Je kunt inhoudelijk heel goed zijn in je werk, maar om hiervan te kunnen rondkomen is het belangrijk ook je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Zo weten nieuwe klanten jou gemakkelijk te vinden, is jouw administratie helemaal bij en heb je genoeg tijd over voor je privéleven.

Zeker als je net begint is het verleidelijk om op de kosten te letten en zelf alles te willen ontdekken. Je leest gratis e-books en neemt deel aan webinars. Maar dit kost tijd. Veel tijd. Tijd die je ook kunt besteden aan betalende klanten. Aan werk waar jij blij van wordt. Ga je het zelf allemaal uitzoeken? Of doe je het samen? PO Academy bezorgt jou graag een vliegende start als ondernemer.

0
Modules
0
Klanttevredenheid
0
Maanden support

Na afloop

  • heeft jouw bedrijf een professionele uitstraling;
  • is achter de schermen alles goed geregeld;
  • heb jij het vertrouwen dat jij jouw klanten goed kunt bedienen;
  • maak je deel uit van een netwerk van enthousiaste ondernemers;
  • ben je klaar voor groei van jouw bedrijf!

Kalender

Klik op de link voor meer informatie:

  • donderdag 16 november 2023: Inspiratie Boost (voor deelnemers PO Academy);
  • woensdag 24 januari 2024: Webinar ‘Je eigen bedrijf opzetten’ in samenwerking met de School voor Organizing (online via Zoom);

In december 2023 verschijnen hier de data voor 2024.

Het is ook mogelijk een training op maat te laten samenstellen. Neem gerust contact op en ontvang de gratis brochure met het aanbod.

Aanbod

Is jouw interesse gewekt en kun je niet wachten om aan de slag te gaan, klik dan op de knop voor meer informatie, lees hieronder de ervaringen van deelnemers die jou voorgingen en meld je vandaag nog aan.

Deelnemers

Ben je al deelnemer aan PO Academy, klik dan op onderstaande knop om direct naar de online leeromgeving te gaan.

Martine Nieuwenhuis

VIRTUAL ASSISTANT

Martine Nieuwenhuis is de drijvende kracht achter de schermen van PO Academy.

In 2019 startte ze als virtual assistant en ondersteunt zij creatieve zelfstandigen door technische zaken uit handen te nemen.

Marianne Winter

Oprichter

Marianne Winter heeft 18 jaar ervaring in de internationale zakelijke dienstverlening, waar haar carrière zich ontwikkelde van secretaresse tot senior company lawyer. Sinds 2015 is ze ondernemer.

Als senior professional organizer, RPO® en eigenaar van The Organizing Company® begeleidt ze zakelijke en particuliere klanten bij het maken van bewuste keuzes over tijd, zodat zij weer kunnen genieten van wat zij het allerbelangrijkst vinden. 

Marianne is docent Time Management in het hbo en is oud-voorzitter van de NBPO. In haar vrije tijd is ze regelmatig te vinden op de mountainbike. 

“Bedankt voor alle steun en informatie die je mij afgelopen jaar gegeven hebt! Wat gaat een jaar snel. Dankzij jou en PO Academy heb ik veel geleerd. En door middel van de Inspiratie Boost sessies andere organizers leren kennen en ook met hen ideeën kunnen uitwisselen. Ik ben blij dat ik de PO Academy gevolgd heb! Marianne, heel erg bedankt en we zien en spreken elkaar vast snel weer!"
"Toen ik voor mijzelf wilde beginnen als Professional organizer kwam ik niet verder dan het volgen van de basistraining. En hoe nu verder dacht ik toen. Gelukkig was Marianne daar! Met een mooi, overzichtelijk en vooral informatief online programma waar alle stappen langs komen. Niet alleen de zakelijke acties maar ook dat je mag stil staan wat je al bereikt hebt wat je al gedaan hebt tot nu toe. Met regelmaat kijk ik nog even globaal de stappen door. Je merkt dat als er onderwerpen langskomen die op dat moment spelen in je bedrijf, je de informatie veel beter in je opneemt. Ik raad dit programma zeker aan bij startende Organizers maar ook als je al even bezig bent, want het houdt je scherp!"
"Toen ik mijn eigen bedrijf ging starten wist ik dat ik veel moest regelen, maar niet precies wat allemaal. Er komt zo veel op je af. Door mee te doen met PO Academy had ik een overzichtelijk, online stappenplan binnen handbereik. Dat was handig!  Nu kon ik checken of ik alle stappen had genomen en bij de wat lastigere zaken kon ik terugvallen op de informatie online én de expertise van Marianne. Als ik er behoefte aan had, stond zij met raad en daad terzijde, heel fijn. Het is zeker voor je opstart het perfecte steuntje in de rug!"