Welkom thuis

Als je na een dag van hard werken thuis komt, is het fijn als je daar tot rust kunt komen. Je hebt immers al genoeg aan je hoofd met je opgroeiende kinderen en ouders die steeds vaker een beroep op je doen. Een goed georganiseerde thuisbasis geeft je daarvoor een geweldige uitgangspositie.

Hieronder lees je wat The Organizing Company® voor jou kan betekenen bij het opruimen en organiseren van spullen:

Welkom thuis

Heb je meer spullen of documenten dan je nodig hebt? De hoeveelheid is hierbij niet relevant. Het belangrijkste is dat jij hier graag verandering in wil brengen. 

Je staat er niet alleen voor. Samen zorgen we voor een praktische indeling van de ruimte, die aansluit op jouw gewoontes. Ontdek welke spullen je wilt houden en welke niet langer waarde aan jouw huidige dagelijks leven toevoegen.

Zo wordt beginnen makkelijker, volhouden leuker en bijhouden eenvoudiger.

Deze klanten gingen je voor:

"Na 2 jaar thuiswerken in Corona tijd, had ik een onoverzichtelijke werkkamer gecreëerd, met veel documentatie en verschillende opbergsystemen. Samen hebben we 1 systeem bedacht en heerlijk opgeruimd. Zowel de methode als de persoonlijkheid van Marianne hebben me een gezellige ochtend, een opgeruimde werkkamer en een goed administratie systeem opgeleverd!"
Loes
Zoeterwoude
"Een grote stap na het overlijden van mijn vrouw en die is alleen mogelijk gemaakt door jouw enorme inzet en empathische ondersteuning."
R.
Landsmeer
"Marianne is een hele lieve en geduldige vrouw. Ze heeft ons enorm geholpen om weer structuur aan te brengen in ons huis. We begonnen beneden en zijn boven geëindigd. Door de goede tips en de logische structuur is het voor ons heel goed te doen om alles bij te houden zoals we het opgeruimd en geleerd hebben.

Door mijn zwangerschap lukt het niet altijd even goed om te bukken of vaak de trap op en af te gaan, ook dit is voor Marianne geen probleem. Ze past zich aan aan de situatie en niks is te veel gevraagd. Ik raad haar heel graag aan en neem zeker in de toekomst weer contact op mochten we weer hulp nodig hebben."
Sharon
Heemskerk