Welkom thuis

Als je na een dag van hard werken thuis komt, is het fijn als je daar tot rust kunt komen. Je hebt immers al genoeg aan je hoofd met je opgroeiende kinderen en ouders die steeds vaker een beroep op je doen. Een goed georganiseerde thuisbasis geeft je daarvoor een geweldige uitgangspositie.

Hieronder lees je wat The Organizing Company® voor jou kan betekenen bij het opruimen en organiseren van spullen:

Welkom thuis

Heb je meer spullen of documenten dan je nodig hebt? De hoeveelheid is hierbij niet relevant. Het belangrijkste is dat jij hier graag verandering in wil brengen. 

Je staat er niet alleen voor. Samen zorgen we voor een praktische indeling van de ruimte, die aansluit op jouw gewoontes. Ontdek welke spullen je wilt houden en welke niet langer waarde aan jouw huidige dagelijks leven toevoegen.

Zo wordt beginnen makkelijker, volhouden leuker en bijhouden eenvoudiger.

Deze klanten gingen je voor:

"Na 2 jaar thuiswerken in Corona tijd, had ik een onoverzichtelijke werkkamer gecreëerd, met veel documentatie en verschillende opbergsystemen. Samen hebben we 1 systeem bedacht en heerlijk opgeruimd. Zowel de methode als de persoonlijkheid van Marianne hebben me een gezellige ochtend, een opgeruimde werkkamer en een goed administratie systeem opgeleverd!"
Loes
Zoeterwoude
"Een grote stap en die is alleen mogelijk gemaakt door jouw enorme inzet en empathische ondersteuning."
"Als je niet weet waar te beginnen is het fijn als je de hulp van Marianne, die erg praktisch is ingesteld, kunt inroepen. Zij weet je wensen om te zetten in oplossingen."
Carla
Amsterdam