Inbox Hero with a Sidekick

 347,00

Ben jij een enthousiaste ondernemer of werknemer die elke dag talloze e-mailberichten ontvangt? Dan kan het een hele uitdaging zijn om belangrijke informatie snel te vinden. Ook kan dit zorgen voor veel stress en afleiding, waardoor je niet aan belangrijke taken toe komt. Ontdek hoe je hier op een snelle manier verandering in kunt brengen. Zo creëer je meer focus, meer overzicht en meer rust. Zet de 5 stappen die van jou een Inbox Hero maken. We zorgen voor heel veel inspiratie zodat je het ook echt gaat doen.

Artikelnummer: IH-SID Categorie:

Beschrijving

Inbox Hero with a Sidekick:

Een jaar lang toegang tot de online leeromgeving waarin je zelf in je eigen tempo aan de slag gaat
+
3x een individueel contactmoment van een half uur (via beeldbellen). Deze momenten plannen we in onderling overleg. 

De investering hierin bedraagt EUR 347 (exclusief btw)

Gaat jouw voorkeur uit naar persoonlijke begeleiding ter aanvulling op het bovenstaande zodat jij het maximale uit jouw deelname haalt, kies dan voor Inbox Super Hero.

Praktische informatie

Je kunt op elk gewenst moment starten met Inbox Hero. Je doorloopt de modules in jouw eigen tempo, op het moment dat het jou het uitkomt.

De training is ontwikkeld door Annemiek Tigchelaar, stress coach en senior professional organizer, Karen Visser, team trainer en senior professional organizer, en Marianne Winter, RPO®, senior professional organizer en eigenaar van The Organizing Company®.

Andere suggesties…