Boek: Geniet meer van minder

 18,35

Geniet meer van minder is een praktisch boek dat gaat over het maken van bewuste keuzes over spullen, documenten en tijd. Schrijfster Marianne Winter laat zien wat er in jouw hersenen gebeurt als je keuzes maakt en deelt ervaringen uit haar dagelijks leven. Daarnaast bevat het boek inspirerende quotes en heldere stappenplannen waarmee jij als lezer zelf aan de slag kunt gaan. Zo ervaar je direct meer rust en voldoening.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: GMVM-01 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek: Geniet meer van minder

Vraag je je weleens af “is dit het nou” maar weet je niet precies wat je dan wél wilt? Droom je ervan om jouw leven een nieuwe draai te geven maar vind je het enorm spannend om een stap te zetten? Tijdens het lezen van dit praktische boek word je uitgedaagd jouw leven van de automatische piloot te halen.

Senior Professional Organizer Marianne Winter laat jou ontdekken hoe jij op een praktische manier kleine aanpassingen kunt doen waardoor het steeds duidelijker wordt waar jij blij van wordt. Die succeservaringen zullen jou inspireren steeds grotere keuzes te maken waarvan je ogen gaan stralen!

Geniet meer van minder is een praktisch boek dat gaat over het maken van bewuste keuzes over spullen, documenten en tijd. De schrijfster laat zien wat er in jouw hersenen gebeurt als je keuzes maakt en deelt ervaringen uit haar dagelijks leven. Daarnaast bevat het boek inspirerende quotes en heldere stappenplannen waarmee jij als lezer zelf aan de slag kunt gaan. Zo ervaar je direct meer rust en voldoening.

Over de auteur

Marianne Winter (1976) werkt sinds 2015 als professional organizer. Als oprichter eneigenaar van The Organizing Company® heeft ze honderden klanten begeleid bij het organiseren van spullen, documenten en tijd. Zo kunnen zij weer genieten van waar het in het leven écht om draait.

Marianne is lid en oud-voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Ze is geboren en getogen in de Zaanstreek. Ze houdt van Jeroen, van goede gesprekken met vrienden, van schaatsen op natuurijs en van de geur van vers brood (in volgorde van belangrijkheid natuurlijk).

Praktische informatie

Op 10 januari 2024 verschijnt het boek ‘Geniet meer van minder’ (206 pagina’s). Het kost EUR 20 (inclusief 9% btw). Bestel vandaag alvast jouw exemplaar en laat deze voorzien van een persoonlijke inscriptie. Je ontvangt jouw boek dan op de lanceerdatum.

Extra informatie

Afmetingen 21 × 14,8 × 2 cm