Starten als zzp’er

Overweeg jij aan de slag te gaan als zzp’er en kom je niet uit een ondernemersfamilie? Dan komt er een hoop op je af: marketing, acquisitie, administratie, verzekeringen, wetgeving en oja…. jouw vakgebied.

Je kunt inhoudelijk heel goed zijn in je werk, maar om hiervan te kunnen rondkomen is het belangrijk ook je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Zo weten nieuwe klanten jou gemakkelijk te vinden, is jouw administratie helemaal bij en heb je genoeg tijd voor je privéleven.

Zeker als je net begint is het verleidelijk om op de kosten te letten en zelf alles te willen ontdekken. Je leest gratis e-books en neemt deel aan webinars. Maar dit kost tijd. Veel tijd. Tijd die je ook kunt besteden aan betalende klanten. Aan werk waar jij blij van wordt. Ga je het zelf allemaal uitzoeken? Of doe je het samen? The Organizing Company® bezorgt jou graag een vliegende start als ondernemer.

Na afloop

  • heeft jouw bedrijf een professionele uitstraling;
  • is achter de schermen alles goed geregeld;
  • heb jij het vertrouwen dat jij jouw klanten goed kunt bedienen;
  • maak je deel uit van een netwerk van enthousiaste ondernemers;
  • ben je klaar voor groei van jouw bedrijf!

Aanbod

Is jouw interesse gewekt en kun je niet wachten om aan de slag te gaan, lees hieronder dan snel verder:

  • PO Academy: 12 maanden lang toegang tot de online leeromgeving waarin je zelf in je eigen tempo aan de slag gaat (je kunt er dus ook al veel sneller doorheen gaan, bijvoorbeeld als jouw baan in loondienst binnenkort ophoudt) + een gerichte samenwerking waarin je 1-op-1 én in groepsverband begeleid wordt (via beeldbellen). We starten dit traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw wensen te bespreken. Zo haal jij het maximale uit onze samenwerking! De investering voor dit traject bedraagt EUR 497 (exclusief btw*).

*) deze kosten zijn voor ondernemers en werkgevers aftrekbaar als bedrijfskosten.

"Ik ben begonnen aan deze online cursus om de puntjes op de -i te zetten voor mijn bedrijf, toen ik al een aantal jaar bezig was. Toen ik startte als ondernemer heb ik zelf zoveel mogelijk informatie zelf bij elkaar gezocht en heb ik een vaktraining gevolgd, maar de onzekerheid bleef of ik niet iets miste. En het is heel fijn om zo op 1 plek alle informatie voor het runnen van een onderneming te vinden. Ik vond het zeer nuttig en heb verrassende dingen geleerd. Daarnaast is het heel fijn dat je de cursus flexibel zelf kan plannen, zo komt het altijd gelegen! Ik wou dat ik deze cursus ontdekt had toen ik net gestart was mijn mijn bedrijf, super waardevol!"
Eva Kolk
Certified KonMari Consultant en Professional Organizer bij Organized by Eva
"Direct toen ik toegang kreeg tot de Academy, merkte ik rust en hoop. Dit was precies wat ik zocht; iets / iemand die me soms aan het handje meeneemt door dit startproces. Alle onderdelen die ik moet uitwerken, staan beschreven en kan ik gaan uitvoeren. De PO Academy gebruik ik dagelijks om op terug te vallen; wat moet ik ook alweer nog allemaal uitzoeken en specifiek op onderwerp, zoek ik steeds weer wat op. Daarnaast is de persoonlijke hulp die ik krijg van Marianne, erg fijn. Zo voelt het echt alsof ik ’n persoonlijke ondernemerscoach heb."
Bertie Polak
Professional Organizer bij Polak Professional Organizer