Optimaal Ondernemen

Hieronder lees je wat The Organizing Company® voor jou kan betekenen bij het starten of uitbouwen van je eigen bedrijf:

Start als zzp'er

Overweeg jij je eigen bedrijf te starten en kom je niet uit een ondernemersfamilie? Dan kan ‘voor jezelf beginnen’ best als een uitdaging klinken. Schrijf je in voor PO Academy, dan sta je er niet alleen voor. Met dit unieke traject ontwikkel jij je ondernemersvaardigheden en kun je jouw bedrijf sneller succesvol maken.

Laat je bedrijf groeien

Als je een eigen bedrijf hebt (zzp of mkb), dan is de kans groot dat veel van jouw kennis in je hoofd zit. Samen zorgen we voor grip op jouw lopende zaken. Zo kun jij je werk gemakkelijk overdragen, waardoor jouw bedrijf kan groeien.

Zo kun jij je bezig houden met wat jij het allerleukst vindt om te doen (en op tijd thuis zijn om te eten). The Organizing Company® maakt het jou graag zo gemakkelijk mogelijk.

Deze klanten gingen je voor:

“Ik had het altijd druk, zowel zakelijk (eigen bedrijf, 65+ FTE-ers in progressieve groeifase) als privé (sociaal, sportief en jong gezin). Het gaf mij een beklemmend gevoel en besloot te gaan voor een stuk individuele coaching aangevuld met een online training.

Zo georganiseerd als ik al ben en er zelf op mijn bureau al nagenoeg geen papiertje meer te vinden is, gaf Marianne mij inzichten en handvatten om mijn werk en vooral organisatie anders te gaan inrichten. Na 6 weken werd mijn visie op de organisatie sterker met als doel de organisatieverandering sneller in te zetten. Ook heb ik focus aangebracht en werk ik doeltreffender.

Ik ben zo enthousiast dat ik deze ontwikkeling wil doorzetten en heb Marianne gevraagd mij de komende tijd te blijven ondersteunen.”
"Direct toen ik toegang kreeg tot de Academy, merkte ik rust en hoop. Dit was precies wat ik zocht; iets / iemand die me soms aan het handje meeneemt door dit startproces. Alle onderdelen die ik moet uitwerken, staan beschreven en kan ik gaan uitvoeren. De PO Academy gebruik ik dagelijks om op terug te vallen; wat moet ik ook alweer nog allemaal uitzoeken en specifiek op onderwerp, zoek ik steeds weer wat op. Daarnaast is de persoonlijke hulp die ik krijg van Marianne, erg fijn. Zo voelt het echt alsof ik ’n persoonlijke ondernemerscoach heb."
Bertie Polak
Professional Organizer bij Polak Professional Organizer