Ik word PO

Overweeg jij aan de slag te gaan als professional organizer en kom je niet uit een ondernemersfamilie? Of ben je al wat langer bezig en wil je jouw bedrijf een nieuwe impuls geven? Dan biedt deze website uitkomst! Er komt als ondernemer een hoop op je af: marketing, acquisitie, administratie, verzekeringen, wetgeving en oja…. professional organizing.

Om er voor te zorgen dat jij enthousiast wordt én blijft over het mooiste vak ter wereld vind je op deze website precies wat je nodig hebt. 

Opleiding

Professional organizer is een vrij beroep. Je kunt je dus vanaf vandaag zo noemen als je zou willen. Maar realiseer je dat er een groot verschil zit tussen zelf heel georganiseerd zijn en die kennis overbrengen op mensen die dat van nature niet zijn. 

Omdat het beroep veel meer inhoudt dan je op het eerste gezicht misschien zou verwachten, is het aan te raden een opleiding te volgen voordat je met klanten aan de slag gaat. Op de website van de NBPO vind je hierover meer informatie.

Ondernemerschap

Het aantal professional organizers in loondienst is nog in opkomst. De meeste organizers gaan als zzp’er aan de slag. Je vakinhoudelijke kennis over organizing is dan minstens zo belangrijk als je ondernemersvaardigheden.

Je kunt natuurlijk zelf het wiel uitvinden, maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. En aangezien ons beroep daarom draait is je interesse nu vast gewekt!

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.