Aanpak

Je geeft jouw leven vorm door de keuzes die je elke dag maakt. Door bewuster te kiezen, maak je het verschil in jouw dagelijks leven. Een professional organiser begeleidt je graag bij het leren maken van keuzes. Zo zorgen we samen voor meer overzicht en ruimte. Hierdoor ervaar jij meer rust en voldoening.

Omdat kiezen niet voor iedereen even gemakkelijk is, lees je hieronder hoe je de eerste stap kunt zetten.

Stap 1

Bepaal je uitdaging:

  • Wat zou je graag anders georganiseerd zien?
  • Hoe zou jij je voelen als dit aangepakt is?

Stap 2

Kies de oplossing die jou het meeste aanspreekt:

Stap 3

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken.

Stap 4

Als we besluiten samen te werken, ontvang je een bevestiging. Hierin staat precies wat we hebben afgesproken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Liever direct aan de slag? Ga dan rechtstreeks naar de winkel.

Deze klanten gingen je voor:

“Marianne doet precies wat zij belooft en is een verademing om om je heen te hebben, zij brengt kalmte en al na 1 keer is er opluchting en kom je tot organiseren. Zij hielp mij met de hobbels die mij in de weg stonden… Nogmaals dank! Een aanrader!”
Yvonne
Limmen
“Een zeer daadkrachtige energieke vakvrouw die projecten tot een succes maken. Zij denkt mee, organiseert en stimuleert de voortgang van onze projecten en is van onschatbare waarde.”
Wijnand
Velsen-Noord
"Als je niet weet waar te beginnen is het fijn als je de hulp van Marianne, die erg praktisch is ingesteld, kunt inroepen. Zij weet je wensen om te zetten in oplossingen."
Carla
Amsterdam

Geniet meer van minder

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het aanbrengen van structuur, ruimte en overzicht?

Klik op onderstaande knop om vrijblijvend contact op te nemen en te ontdekken wat The Organizing Company® voor jou kan betekenen.